Igår fick bli idag.

image_pdf

_DSC0887

Har en plan att lägga upp lite bilder varje dag, men igår hade jag tagit för många bilder så när jag bläddrat igenom ungefär hälften somnade jag. Det är bra att ta för många bilder, i så måtto att det minimerar risken att missa rätt bild och jag får mycket att välja ifrån. Men och andra sidan känns det som jag lägger för lite tid på varje vild. Om jag tar det lugnare och tänker efter lite mer innan jag trycker av kanske jag kan få färre men ”bättre” bilder.

En av mina frågor är, vad fotograferar jag, vilka är mina motiv, hur väljer jag mina motiv, inte första gången jag ställer den frågan :) inte sista heller. Idag skall jag när jag lyfter kameran, svara på varför innan jag knäpper och väl med sökaren för ögat fokusera på bakgrunden.

Bor på vandrarhem i Malmö, en upplevelse. Inte ofta man får se en herre i åttiårs åldern gå omkring i ett par tjugo år gamla hängande (väldigt hängande) kalsonger samtidigt som en rökande yngling i kashmirtröja gör yoga på gården.

igår var det Ale stenar till soluppgången, bad i Ystad till lunch, och fika/samtal/rundtur med Inger andra halvan av dagen.
En bra dag.

Kommentarsfältet är stängt